ارسالی: مدینه
زن قهری، مرد قهری
نیازی نیست پژوهشی در این زمینه انجام شود تا باور کنیم که زنها بیشتر از مردها قهر میکنند. همین حالا هم اگر مجموعه مشاهدات تان را از قهرهای کوتاه و طولانی که در طول زندگی دیدهاید یکبار مرور کنید، متوجه میشوید که تقریبا همیشه پای یک زن در میان است. بله! بله! میدانیم! خیلی وقتها هم دو تا مرد با هم قهر میکنند و سالها با هم حرف نمیزنند، اما اگر آماری کلی از مشاهداتتان بگیرید آن وقت باور میکنید که زنها در این زمینه رکورددار هستند و مردها اغلب استثنا .
به نظرتان چرا زنها بیشتر از مردها قهر میکنند؟ قهر یک واکنش تنبیهی است که ما آن را برای نشاندادن نارضایتیمان به کار میبریم، اما زنها بیشتر از این واکنش تنبیهی برای نمایش عدم رضایتشان استفاده میکنند چون:
ـ زنها بیشتر از مردها مشتاق نشاندادن عواطف و احساساتشان به محیط اطراف هستند، بنابراین سریعتر از آن تصمیم به قهرکردن میگیرند تا ثابت کنند از مسالهای ناراحت هستند. در واقع بخشی از قهرکردن یک زن، با هدف جلب توجه طرف مقابل یا دیگران است.
ـ زنها احساساتی هستند پس زودتر میرنجند و دلشان میشکند و بعد بر اساس دلیلی که پیشتر توضیح دادیم سعی میکنند آن را در قالب قهر نشان بدهند.
ـ زنها بیشتر از مردها برای بیان احساسات و عواطفشان از کلمات استفاده میکنند. بنابراین نظرشان این است که بدترین جریمه برای دیگران هم این است که از حرفزدن با آنها محروم شوند به این ترتیب با قهرکردن طرف مقابل را از گفتوگو کردن با خودشان محروم میکنند. در حالی که یک مرد ممکن است به اندازه یک زن از گفتوگو نکردن ناراحت نباشد و اذیت نشود.