ارسالی: مدینه
چگونه محبوب قلب همسرمان شویم ؟
چه کسانی در زندگی شما دوستداشتنی هستند؟ بهترین دوستانتان را به خاطر میآورید؟ کدام ویژگی است که باعث میشود احساس صمیمیت بیشتری با آنها داشته باشید؟ اصلا چرا راه دور برویم، همسرتان را چه لحظاتی دوست خود احساس میکنید و صمیمیت در رابطهتان پررنگتر میشود؟ به جواب این سوالات فکر کنید، چرا که جواب این سوالات میتواند نسخه خوبی برای شما باشد اگر میخواهید دوستداشتنی و قابل اعتماد باشید.
خودتان را جای همسرتان بگذارید و ببینید او میتواند زن یا شوهری با ویژگیهای شما را دوست داشته باشد؟ اگر بیطرف باشید و عادلانه قضاوت کنید به جواب درستی خواهید رسید. امروز یک کلید طلایی رفتاری را به شما معرفی میکنیم که در صورت استفاده از آن در روابطتان بهبود چشمگیری احساس خواهید کرد و البته مهمترین رابطه زندگیتان که همان ارتباط با همسرتان است هم متحول میشود.
اگر زن هستید و دوست دارید معشوق همسرتان باشید یا اگر مرد هستید و تمایل دارید تکیهگاه دوستداشتنی او باشید، از اصرار و پافشاری بر عقیدهتان جدا خودداری کنید. برای داشتن روابطی عاشقانه باید از برخی چیزها صرفنظر کرد، البته منظور من این نیست که از خواسته خود صرفنظر کنید، بلکه فقط یاد بگیرید تا در پی بهکرسی نشاندن حرفتان نباشید و بدون موضعگیری با کلامی صادقانه فقط نظر خود را بیان کنید. شریک زندگی شما از لحن صدایتان، طرز نگاهتان و زمانی که برای بیان نظرتان انتخاب میکنید، متوجه میشود که شما در کنار او هستید یا در جبهه مقابل او و قصدتان تصمیمگیری صحیح است یا پافشاری برای شکستدادنش!
شما میتوانید یک رقیب سرسخت که میخواهد در هر فرصتی از شما جلو بزند و حرف خودش را عملی کند، دوست بدارید؟ مثل این است که بخواهید در یک لحظه روز و شب را باهم داشته باشید. زندگی مشترک باید سرشار از عشق و توجه باشد و این اتفاق نمیافتد مگر جبهه حق و باطل را در خانه فراموش کنید. تضاد بین انسانها طبیعی است، اما اگر با درایت با آن برخورد نشود تبدیل به مشکل خواهد شد. تضادها شما را از هم دور نمیکند، بلکه اصرار شما بر بحق بودنتان و دیگری را در اشتباهدانستن، روشی است که مثل سم تدریجی کل پیکره روابطتان را فرامیگیرد و دیگر جایی برای تداوم عشق نمیگذارد.
وقتی شما مدام میخواهید به همسرتان ثابت کنید بیشتر از او میدانید و به طور غیرمستقیم به او میگویید که خطاکار است، اگر هم تائید موقت همسرتان را دریافت کنید به علت خستگی او از نگاه عاقل اندر سفیه شماست.
روش تصمیمگرفتن با یکدیگر را بیاموزید و عقایدتان را بدون پافشاری بیان کنید. اگر چنین فضایی در چاردیواری شما حاکم شود، به جای حق و باطل یک «ما» خواهید داشت که طرفین میتوانند عقیدهشان را بیان کنند و یک طرف همیشه حرفش را به کرسی نمینشاند. در این صورت، فضای خانه آماده است تا همدیگر را دوست داشته باشید.