گامهاي اساسي براي تاسيس شركت .

مقدمه:

 شروع يك تجارت در ابتدا شايد يك امر شاق و غير ممكن به نظر آيد . اما زياد هم اين طور نيست؛ وفقط چند گام اساسي است ،كه ما در اين بخش قست داريم اين گامهاي اساسي را، برايتان ذكر كنيم . ورويا يي كه از تاسیس یک شرکت ایده ال را، در سر داريد ؛ به حقيقت برسانيم .

شما بايد وقتي كه مي خواهيد يك تجارتي را شروع كنيد؛ از اين گامها پيروي كنيد . يا يك چك ليستي تهيه كنيد و در زماني كه داريد كارهاي تاسيس شركت را انجام مي دهيد . از آن الگو برداري كنيد . تا مطمئن شويد كه ، چيزي را از قلم نينداخته ايد .

 

متن مقاله:

 

برای تاسیس یک شرکت این الگوها ضروری است:

1) با يك ايده ی خوب به ميدان تجارت وارد شويد .

ايده خوب نقش بسيار مهم وارزنده دارد؛ و به عنوان يك گروه عملياتي عمل مي كند كه فضا را براي ارائه توضيحات بعدي شما در مورد شركت و تجارتتان آماده مي كند.

اگر ايده شما براي شروع نا مناسب باشد سرمايه هاي بعدي شما هدر خواهد رفت .

 

 

سعي كنيد سفارشهايي كه حتما” به آنها مي توانيد جامه عمل بپوشانيد را بدهيد والا اگر ايده شما در حد شعار باشد، مطمئن باشيد تجارت شما ديري نخواهدپایید؛ كه تنزل خواهد كرد .

پس:

ايده هاي قابل قبول و مورد نياز جامعه را هرگز در شروع فراموش نكنيد .

 

 

 

 

 

2) يك طرح تجاري بنويسيد .

 

نوشتن يك طرح تجاري جامع و استراتژيكي براي شما اولويتها را مشخص خواهد كرد و سبب مي شود كه، شما در كارتان دچار سردر گمي نشويد

طبق اولويتها عمل كنيد كه چه كاري را بايد اول و چه كاري را دوم و … انجام دهيد .

اين قسمت در واقع سرمايه گذاري زيادي را نمي طلبد و پيش فرض آن خود شما هستيد؛

پس اگر بخواهيد اقتصادي هم فكر كنيد اين مرحله در خدمت شما است يعني :

سرمايه كمتر ، سود بيشتر .

يعني فقط با ذهنتان در اين قسمت كار مي كنيد و پول و امكانات لازم نيست .

3) یک اسم پر بار و با معنی و مفهوم برای تجارت خود انتخاب می کنند .

اسم تجاری نباید کوتاه باشد؛ ولی نباید هم زیاد طولانی واز هم گسیخته باشد .

سعی کنید اسم شرکت خود را موزون انتخاب کنید . یعنی طوری که حتی از لحاظ تلفظ عام هم ساده و روان باشد و همچنین اسم شرکت باید دارای پیشینه عالی و خوب باشد.

پیشینه اسم هم خیلی مهم است اگر،اسم مناسب باشد. نقش تبلیغاتی ییدا می کند ؛ و مشتریان زیادی را برای شرکت جلب خواهد کرد .

که این همان منظور اصلی شماست .

4) فرم شرکتهای خود را انتخاب کنید .

 

از فرمهای بسیار ساده یا بسیار پیچیده استفاده نکنید . سعی کنید فرمها و اطلاعاتی را که ، فقط نیاز دارید را به شما تهیه کنند؛ و اطلاعات اضافی را برایتان فراهم نکنند .

سعی کنید فرمها از انسجام خاصی برخوردار باشند .

ترتیب فرمها را رعایت کنید . سعی نکنید اطلاعات محرمانه شرکت را به راحتی در فرمها به افراد خارج از سازمان انتقال دهید . و ازفرد بایگان مناسب و مورد اعتماد در این بخش استفاده کنید.

اگر در این قسمت اطلاعات خاصی ندارید حتما” با یک مشاور، مشاوره کنید. چون سهل انگاری در این بخش می تواند هم باعث هدر رفتن وقت هم کارمند وهم مشتری شرکت خواهد شد؛ که بعدا” یک تبلیغات منفی محسوب می شود .

مثلا” برای خرید یک دستگاه پرینتربه منزلتان ؛ دیگر در فرمهای شرکت دیگر نیازی نیست که فروشنده اسم و مشخصات خانواده شما را سوال کنید، این کارهم وقت فروشنده و هم خریدار را تلف خواهد کرد .

5) تمامی فرمهای شرکت خود را و حتی اسم و آرم وLOGO شرکت را ، به ثبت برسانید.

این کار به فعالیت شما رسمیت خاصی را می بخشد و باعث می شود که بعد از شروع کار دوباره به اول چرخه تاسیس باز نگردید و دوباره نخواهید که کارثبت را انجام دهید . البته این کار یکی از الزامات قانونی در اکثر کشورها است. تا مثلا” وقتی شرکت شما یک شرکت موفق شد؛ در اوج موفقیت شما، شرکت دیگری برای رقابت منفی کردن با شرکتتان، از از آرم وLOGO شرکت شما استفاده نکند .

مثلا”جنس مشابه ، که دارای کیفیت پایین تری هم هست را به بازار با نام شرکت شما یا مشابه ، بیرون ندهد .

این در واقع یک نوع انحصار گرایی مثبت است که حق طبیعی شماست است .

6)شماره ثبت برای شرکت بگیرید .

 

نحوه ثبت شرکت در اکثر کشورها متفاوت است و بستگی به قوانین خاص هر کشور دارد . و شامل تشریفات خاصی است که ممکن است در جایی زیاد و در جایی دیگرکم باشد .این شماره ثبت یک هویت رسمی برای شما می دهد ومشخص می کند که شما به صورت قانونی وارد بازار کار شده اید .

در بازار رقابت عمده ای از افراد سودجو وجود دارند که، از اعتماد مردم سود جویی کرده و یک نوع دید منفی را برای مردم ایجاد کرده اند،چون شماره ثبت نداشته اند.

پس به راحتی خود را از این گروه متمایز کرده و این کار مقدماتی شرکت را نیز انجام داده وبه مشتریان خود نیز یک اعتماد شرکتی ایجاد کنید تا به راحتی با شما وارد تجارت و معامله گردند .

 

نتیجه گیری:

 

 

گامهای ذکرشده در بالا مسیر پیمایشی شما را برای یک شروع موفق مشخص می کنند؛ و باعث می شوند مسیر را طولانی نکرده و کوتاهترین راه را که همان راه مستقیم است ؛ به شما نشان دهد.

البته راههای اقتضائی دیگری نیز وجود دارد که بسته به هر منطقه متفاوتند و شما باید آنها را نیز به موارد بالا اضافه کنید. مثلا” نحوه ثبت شرکت در کانادا با اروپا متفاوت است و حتی نوع شرکتها نیز متفاوتند.

درباره sardar

اینرا هم چک کنید

عوامل اساسی بهبودبهره وری

نقش‌ مديريت‌ در دو زمينة‌ زير است‌: ـ نحوة‌ سازماندهي‌ و اجراي‌ آن‌؛ ـ كارگران‌ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *