گفتمان و مناظره که از مهم ترین ابزار گفت و گو و تبادل نظر میان انسان ها و از همه بیشتر میان دانشجویان می باشد، نیاز جدی دانشگاه های افغانستان دانسته می شود. تکنولوژی و دست آوردهای مدرن زمنیه های خوبی را برای گفتمان و مناظره میان دانشجویان و فعالان مدنی و اجتماعی در سراسر دنیا مهیا کرده است. روز سه شنبه، مجله فانوس میزبان یک گفتمان آنلاین میان شماری از دانشگاهیان از ولایات، بلخ، خوست، ننگرهار و شهر واشنگتن دی.سی ایالات متحده امریکا بود.
در این گفتمان دانشگاهیان ومیزبان گفتمان، وحید احمد جلال زاده روی چگونگی اوضاع تحصیلی در افغانستان و زمینه های تحصیلی برای جوانان افغان در امریکا، ایجاد گفتمان و مناظره های دانشجویی در سطح دانشگاه ها، چگونگی راهیابی به فرصت های تحصیلی و بالابردنِ ظرفیت های دانشجویان با استفاده از امکانات مدرن صحبت کردند.
آقای وحید احمد جلال زاده موسس و مدیرمسوول مجله فانوس که از شهر واشنگتن دی.سی ایالات متحده این گفتمان را میزبانی میکرد، با استفاده از تجارب اش در مورد فعالیت های فرهنگی، علمی و بازدیدهایش از مکان های اکادمیک ایالات متحده، به سوالات اشتراک کنندگان از ولایات بلخ، خوست و ننگرهار پاسخ داده و از تلاش های مجله فانوس برای راه اندازی مناظره دانشجویی میان دانشگاهیان افغانستان و برخی از کشورهای دیگر خبر داد.
اشتراک کنندگان این کنفرانس، فقدان مناظره و گفتمان در دانشگاه های افغانستان را یکی از عمده ترین چالش های دوره ی تحصیلی خوانده و آنرا عامل عمده یی در عدم انکشاف ذهنی و رشد ظرفیتی دانشجویان دانستند.
این در حالی است که مجله فانوس برنامه ی گسترده ی آموزشی را برای دانشجویان دانشگاه های کابل، بلخ، جوزجان، هرات و ننگرهار از دوسال بدینسو راه اندازی نموده و تاهنوز صدهاتن با استفاده از فرصت ایجاد شده، با خبرنگاری شهروندی، کار در رسانه های آنلاین و استفاده از شبکه های اجتماعی آشنا شده اند.
“technologies, which guarantee professional planning and organization of each stage adaptation, will help companies be sure that current members of their team will {feel|to feel welcome,” Staples said in a statement dedicated to.
Also visit my blog; https://devicobreakfastbar.notion.site/How-to-harness-AI-in-product-development-Bryan-Clayton-Ep-49-14b96de404cc80faa3f5da313aa768ba