روزنامه بخوانید تا بیشتر عمر کنید!

ارسالی: عاطفه بهادری

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهند افرادی که از امور و اتفاقات روزانه آگاهی دارند عمر طولانی تری می کنند.

دانشمندان با بررسی و مطالعه روی 1800 داوطلب دریافتند افرادی که از مسایل سیاسی، اقتصادی،حوادث، پزشکی اطلاع دارند و به مطالعه کتاب علاقه مند هستند 30 درصد نسبت به سایرین بیشتر عمر می کنند.

گفتنی است، مطالعه کتاب و روزنامه نیز باعث افزایش هوشیاری مغز و جلوگیری از طوال عقل می شود و آلزایمر را در سالمندان به تاخیر می اندازد همچنین مطالعه کتاب و آگاهی از اخبار روز نقش زیادی در طول روز افراد دارد.

بررسی های علمی نشان داده است که روزنامه دارای بخش‌های مختلفی مانند طنز، ورزش، اخبار و… است. می‌توانید بخشی را که به آن علاقه دارید، انتخاب کنید. شاید حتی بخش‌های جدیدی که به آن‌ها علاقه دارید را کشف کنید.

برای کودکان هر روز، روزنامه را روخوانی کنید. یک مقاله انتخاب کنید و آن را با صدای بلند بخوانید و درباره‌ آن بحث و بررسی کنید این کار باعث تقویت استعداد و پرورش هوش کودکان می شود.

اینرا هم چک کنید

واژه “زن” را کمی درست بخوان

فریبا اکبری، دانش آموخته خبرنگاری دانشگاه هرات سرچشمه واژه زن انسانیت است، نه ضعیفه، نه …